ProstEro: Реална история за лечение на простатит

Автор: Георги Терзийски

Здравейте, приятели!

Искам да споделя полезна информация и моята реална история с всеки, който знае (не от слухове), какво е болка при уриниране, често уриниране при мъжете и нарушена ерекция.

ProstEro -Тайната на моето излекуване от простатита (история)

ТОЗИ ПРОСТИЧЪК МЕТОД Е ДОСТЪПЕН ЗА ВСЕКИ! ТОЙ ПОМАГА НА 93% ОТ ХОРАТА!

Преди една година аз успях да се отърва от простатита. Направих го без скъпи лекарства и сложно лечение – почти без лекари, които да ми отмъкнат парите за скъпи операции. Сам в къщи, за малко повече от месец „унищожих“ хроничният простатит, който ме измъчваше в продължение на години. Сам се излекувах, а след минутка ще ви разкажа как вие също можете да се отървете от тази мъка. Вероятно това е трудно да го повярвате? Разбира се, че е трудно! Просто аз имам една тайна, за която ще ви разкажа…

Вие също можете да се избавите от простатита и да живеете пълноценен живот

Простатитът се появи при мен преди 8 години. Тогава работих по строежите и си простудих простатата. Плюс това, имах и лошо лечение на интимно заболяване. Не много опасно, но все пак… В допълнение, по това време не бях в най-спокойния период от живота си, разделихме се с жена ми и като следствие, много нервничех. Като цяло, всичко това се отрази на имунитета ми, а аз се сдобих с простатит. Появиха се дърпащи болки в перинеума, учестено и често уриниране, и всичко останало. Направих си изследвания, минах през анализи и диагнозата се потвърди. От тогава започна моята трудна битка с болестта.

През годините опитах може би всичко за стимулиране на простата – антибиотици, масаж на простатата, свещи, както и различни народни средства. Бях при няколко лекари, дори ходих до светилата на медицината, които се считат за най-добрите. Разбира се, получиха се някакви резултати от всичко това – острите симптоми на простатита понамаляха, но хроничния простатит, както си беше, така и си остана… Просто настиване и всичко отново се появяваше.

Заедно с простатита дойдоха и проблемите в семейството

Дори и към това започнах да свиквам и почти се примирих с простатита. Но започнаха проблеми с потентността, които както докторът каза, са в пряка зависимост от заболяването, а това се случва при 90% от мъжете, които страдат от простатит. В началото, потенцията стана вяла, а след това започна понякога да изчезва напълно. Това вече започна да ме плаши, и то основателно! Аз съм само на 47 години – не желаех да свърша със сексуалния си живот на тази възраст, просто не бях готов…

С лошата потентност започнаха да възникват проблеми в семейството ми (вече с втората ми съпруга), започнахме често да се караме. Тя е по-млада от мен, нямаме деца (само от първия й брак), така че наистина се страхувах, че тя ще ме остави и ще отиде при друг. Всичко вървеше натам. И най-вероятно това щеше да се случи. Една жена не може да живее без секс, и ако мъжа не я задоволява, или я задоволява слабо – то тя постепенно ще го разлюби, а след това ще отиде при друг. Това е законът на живота. За щастие, това не се случи при мен!

Лекарството, което ми помогна да съхраня семейният и сексуалния ми живот, а даже и напълно да изчезне простатита

Аз успях не само да си подобря потентността, но също така и да се отърва от хроничния простатит напълно! Помогна ми лекарството ProstEro, коeто купих само защото вече не знаех какво още да направя. Но той се оказа, че е и най-ефективен! Освен това, ефектът от него се усети почти веднага.

ProstEro

Сутрешна ерекция нямах от 10 години, още преди проблемите с потентността. А сега се появи, едва няколко дни след началото на приемането на лекарството за простатит. А не стига, че ерекцията ми стана страхотна, но и желанието ми за секс се увеличи неимоверно. Както през младостта, отдавна не бях усещал такова нещо, дори бях забравил какво е… Искаше ми се да се нахвърля на всички жени около мен, добре че наблизо е съпругата ми. С времето, от ProstEro нещата ставаха само по-добри.

Потентността ми всъщност стана като на младеж, а на всичкото отгоре, започнаха да изчезват и симптомите на простатита. След два пълни курса на ползване (около месец) си направих тестове, и те показаха, че простатит няма! Това вече ми се беше случвало и преди, когато се лекувах с антибиотици, но след това простатитът винаги се връщаше след няколко месеца. А сега минаха повече от 10 месеца и него го няма. Никакъв признак, а през това време на няколко пъти силно се простудявах, по време на работа.

Толкова ми се хареса ефекта, че….

Ако трябва да бъда честен, още не мога да повярвам, че се отървах от простатита и импотентността. Въпреки, че това е написано и в сайта, че лекарството се прави по някаква нова технология – все ми е тая. В края на краищата, той наистина ми помогна по-добре, отколкото най-скъпите лекарства и антибиотици. И не само на мен.

Препоръчах този препарат на няколко от познатите ми, които също страдат от простатит (общувах с тях в един от форумите) и той помогна и на тях. Те също се избавиха от хроничния простатит, както им изчезнаха и проблемите им с потентността. Затова, мога да кажа съвсем уверено, че не просто имах късмет, а че препарата действително има позитивен ефект. Като цяло, препоръчвам го на всички, които страдат от често уриниране при мъжете, които имат проблеми с потентността и простатата.

Преди една година, за първи път опитах ProstEro и оттогава, като че се подмладих с 10 години! Първият осезаем ефект усетих едва след седмица. Болките започнаха да изчезват, честото уриниране престана. Анализите показваха бавно, но сигурно възстановяване. Един месец по-късно, все едно имах криле!

Повече за препарата ProstEro можете да научите тук, на ОФИЦИАЛНИЯТ САЙТ на доставчика за България.

Моля всички, които са го изпробвали, и който вече се е оправил – пишете своите мнения в коментарите.

Много ще ми е интересно да се види на кой друг му е помогнало това лекарство за простатит.