Категория: Мнения

Турция вече е 99% Ердоган! Радев присъствал на встъпването му в длъжност

Показателно е, че първото заседание на новото правителство ще бъде в джамия Проф. Владимир Чуков, експерт по международна сигурност След 95 години парламентарна система в Турция, вчера клетва положи президентът… Read more »

Чумата по овцете и козите: Мълчание по време на чума!

Чумата по овцете и козите – плод на емоция ли са тежките упреци на фермерите? Липсата на опровержения от институциите – това акт на мълчаливо съгласие ли е?

Д-р Радина Андонова: Медицината също е изкуство

Д-р Радина Андонова завършва медицина през 2011 г. Специализирала е в клиниката по Инфекциозни болести на Военномедицинска Академия от 2012 до 2016 г. От юни 2016 г. д-р Андонова е… Read more »

Бъдещето на медиите е тяхната локализация по силата на Закона за близостта

Най-популярната фейсбук страница в областта – „Девня – древна и съвременна“, навърши 2 години. По този повод репортер на „Варна днес“ се свърза с нейния основател и главен редактор Георги… Read more »

Марков: Гинка дошла, решила и купила ЧЕЗ. С джобни пари!

Доскоро имахме един министър на здравеопазването, който беше закичил честта върху раменете си, натрупал по светкавичен начин звания и титли, само заради факта, че е бил част от екипа оперирал… Read more »

Цацаров: Присъдата срещу шведа е несправедлива

Присъдата срещу шведския турист Ралф Сундберг, ритнал българска камериерка, е несправедлива. Това коментира главният прокурор Сотир Цацаров пред български журналист в Брюксел, съобщи БТА. Когато престъплението бе извършено, прокуратурата предприе… Read more »

Николай Марков: Кой инвестира при бандити, бе джанъм!?

Има едни обществени гъсеници, които не спират да говорят на тема „инвестиции“. Не зная колко им плащат на тези отрепки, но преливат по всички медии. Държавата е вече в дългова… Read more »

Политиците в България са символ на най-гнусните пороци

Българските политици винаги са били чуждопоклонници! Не се лъжете от лицата на лукавите. Щом е пълзял и се е добрал до властта, мекерето е готово на всичко в свое име…. Read more »

Николай Марков: В България няма реална банкова система!

В България няма реална банкова система! Казвал съм това десетки пъти, при това не случайно. Знаете ли кога се налага подход на „модерна национализация“, смисълът на която е данъкоплатците да… Read more »