Категория: Новини

Варненецът Делян Георгиев защити световната си титла по ММА

Състезателят на СК “Викинг Инс” триумфира в категория до 65.800 кг на Мондиала в Бахрейн. За втора поредна година варненецът Делян Георгиев стана световен шампион по ММА. Възпитаникът на треньора… Read more »

Българите се надигат срещу партийната чума – искат оставката на Бойко (ВИДЕО)

Българите излязоха на протест в столицата на Герберландия с искания за оставката на Боко и съд и затвор за партийците от „прехода“. Ще ги подкрепим ли, или ще чакаме промяната?

Турция вече е 99% Ердоган! Радев присъствал на встъпването му в длъжност

Показателно е, че първото заседание на новото правителство ще бъде в джамия Проф. Владимир Чуков, експерт по международна сигурност След 95 години парламентарна система в Турция, вчера клетва положи президентът… Read more »

Орден „Стара планина“ първа степен за израелският политик Михаел Бар-Зоар

Държавният глава Румен Радев отличи с орден „Стара планина” първа степен световноизвестния израелски писател, историк и политик проф. Михаел Бар-Зоар,. /БГНЕС

Посолството на Русия в САЩ посъветва ЦРУ да актуализира картата на страната

/КРОСС/ В отговор на поздравление от Централното разузнавателно управление (ЦРУ) за участието в четвъртфиналите на Световното първенство по футбол посолството на Руската федерация в САЩ посъветва американското разузнаване на актуализира… Read more »

Изкупуват костилки от череши за гориво

Костилките от кюстендилските череши все по-често се изкупуват, за да се ползват като алтернативно гориво за отопление. Това се прави заради икономии, макар тази пролет цената за костилките да се… Read more »

Чумата по овцете и козите: Мълчание по време на чума!

Чумата по овцете и козите – плод на емоция ли са тежките упреци на фермерите? Липсата на опровержения от институциите – това акт на мълчаливо съгласие ли е?

Отстраниха главния прокурор в Румъния

/КРОСС/Румънският президент Клаус Йоханис се подписа под документ за отстраняването на главния прокурор за борба с корупцията Лаура Кьовеши, съобщи Romania Insider. Йоханис се съобрази с решението на Конституционния съд… Read more »

DIETONUS – Tрифазно новаторско средство за отслабване

DIETONUS сваля до минус 7 килограма за една седмица! ЗА ПЪРВИ ПЪТ – Регулира активността на отслабване в зависимост от биометриите! Сутрин: Стартира активна загуба на тегло от първата капсула!… Read more »