Категория: Интересно

ProstEro: Реална история за лечение на простатит

Автор: Георги Терзийски Здравейте, приятели! Искам да споделя полезна информация и моята реална история с всеки, който знае (не от слухове), какво е болка при уриниране, често уриниране при мъжете… Read more »

Турция вече е 99% Ердоган! Радев присъствал на встъпването му в длъжност

Показателно е, че първото заседание на новото правителство ще бъде в джамия Проф. Владимир Чуков, експерт по международна сигурност След 95 години парламентарна система в Турция, вчера клетва положи президентът… Read more »

9 юли – роден е патриархът на българската литература Иван Вазов

Иван Минчов Вазов е български поет, писател, драматург и народен будител, наричан често „патриарх на българската литература“. Творчеството на Вазов е отражение на две исторически епохи – Възраждането и следосвобожденска… Read more »

Цветанов лети за Щатите! Цяла седмица ще получава инструкции

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов заминава на едноседмично работно посещение във Вашингтон. Там той ще участва в 8-ата Трансатлантическа конференция на мозъчните тръстове „В… Read more »

Д-р Радина Андонова: Медицината също е изкуство

Д-р Радина Андонова завършва медицина през 2011 г. Специализирала е в клиниката по Инфекциозни болести на Военномедицинска Академия от 2012 до 2016 г. От юни 2016 г. д-р Андонова е… Read more »

Да се премахне от чл. 417 от ГПК, по който банки съдят хората, иска неправителствена организация

Да се премахне чл. 417 от Гражданския процесуален кодекс, по който банки съдят длъжници, искат от Центъра за европейска интеграция на България и за защита на правата на човека. Това… Read more »

Русе: Канят на „Сандрово пее и танцува“ в събота

Фолклорният фестивал „Сандрово пее и танцува“ ще се проведе на 30 юни, събота. Празникът ще започне в 9:30ч. с изпълнения на домакините от НЧ „Васил Левски – 1928“ – с…. Read more »

Кремъл съобщи официално, че срещата между Владимир Путин и Доналд Тръмп ще се състои на 16 юли в Хелзинки

/КРОСС/ Пресслужбата на Кремъл обяви, че срещата на високо равнище между президентите на Русия и на САЩ Владимир Путин и Доналд Тръмп ще се състои на 16 юли в Хелзинки,… Read more »

Бъдещето на медиите е тяхната локализация по силата на Закона за близостта

Най-популярната фейсбук страница в областта – „Девня – древна и съвременна“, навърши 2 години. По този повод репортер на „Варна днес“ се свърза с нейния основател и главен редактор Георги… Read more »