Може ли да се избавиш от хипертонията за няколко седмици? Лесно!

Здравейте на всички читатели на моя блог! Както бях обещала, днешният пост ще посветя на един от най-големите ми проблеми. И по-точно, на неговото неочаквано и ефективно решение.

Както знаете, вече съм на 40. Имам прекрасно семейство, все още се занимавам с любимите си неща и се радвам на живота. Но така или иначе, тялото бавно, но сигурно се износва. И буквално преди половин година едно заболяване се промъкна до мен, което притеснява, вероятно всеки трети на моята възраст. Името му е хипертония. И аз мисля, че ще Ви бъде интересно да научите как се отървах от тази болест веднъж завинаги.

Погледнато от научна гледна точка, причините за появата на хипертония са стотици. В моята генетика към нея предразполага абсолютно всичко – баща ми и майка ми вече са претърпели инсулт. Пък и на млади години доста си развалих здравето, работейки в един завод. Така че, когато ми откриха тази ужасна диагноза, не бях особено изненадана. Но беше страшно.

В действителност, много хора силно подценяват влиянието на хипертонията в живота на човека. И Вие, скъпи читатели, можете да си помислите, че това не Ви е интересно и да затворите моя блог. Но само си представете: някой от вашите познати може просто да умре. За един миг. Не дай Боже, разбира се. Знам за какво говоря – когато инсултът удари родителите ми, беше наистина страшно. Аз до ден днешен се прекланям пред професионализма на нашите лекари за това, че те успяха да ги спасят. И тогава се започна – безсънни нощи, стотици левове, похарчени за рехабилитация…

…Буквално преди шест месеца започнах да изпитвам лек дискомфорт. Отначало не обърнах внимание на това, но след месец все пак реших да се обърна към лекар. Оказа се, че кръвното ми скача. През следващите два месеца не изпусках тонометъра от ръцете си – показанията му постепенно нарастваха и достигнаха до 200/120. По това време се чувствах, както сега е модерно да се казва, като истински зеленчук. Обадих се на лекаря. Диагноза – “хипертония”. Трети етап.

хипертония

Казват, че страха има големи очи. Но не и в този случай. Няма да описвам как се чувствах, докато бях в болницата. Не дай Боже да се окажете в прединфарктно състояние!!! Това е много страшно…

Бях в болницата за около месец. Всички опити на лекарите да върнат кръвното ми в нормално състояние – 125/80 – бяха напразни. Тонометърът показваше 170 на 110 и това бяха най-добрите ми показатели по това време. Решиха да ме изпишат, защото вече нямаше сериозна заплаха за здравето ми. Изписаха ми куп лекарства – рецепта беше на сума от две мои заплати! И когато вече трябваше да напусна, една от сестрите дойде при мен.

Момичето, заеквайки ми разказа за едно лекарство, с което уж е излекувала майка си от хипертония. То се нарича „ReCardio„. И, разбира се, препоръча ми да го пробвам.

ReCardio

Честно казано, нямах абсолютно никакво доверие в думите й. Първо, никога не бях чувала за това лекарство. И второ, просто го няма в аптеките: това лекарство може да се купи само на официалния сайт. И пък аз никога не съм имала доверие на интернет търговията.

Когато се прибрах у дома, реших да се консултирам със съпруга си. разгледахме рецептите, изчислихме загубите. Разбира се, когато животът Ви е поставен на карта, глупаво е да се пести. Но аз твърдо бях решила да поживея малко по-дълго, но с такива разходи по-нататъшното ми съществуване обещаваше да бъде нещастно. Отидохме на сайта, прочетохме за „ReCardio“. И изведнъж решихме да го поръчаме.

Тук няма да изброявам всички свойства на лекарството. На който му е интересно, може сам да погледне на сайта. Ще отбележа само, че това лекарство е насочено към понижаване на кръвното налягане по естествен начин. Това означава, без никакви странични ефекти.

Производителят обеща напълно излекуване от хипертония за един курс, т.е. – за 30 дни. Колкото и да е странно, но още след първата седмица на приеме, аз се почувствах по-добре. Първо си мислех, че това е самовнушение. Но в края на краищата първоначално бях скептичена! В крайна сметка, решихме, че ще пия ”ReCardio” и по-нататък, а кръвното няма да го меря.

Изтърпях само три седмици. Така че, без да чакам края на курса, аз тайно от съпруга си грабнах тонометъра и си измерих кръвното. Със затаен дъх, аз видях … 125 на 85!!! Почти щях да припадна…

… Рецептата на лекаря от клиниката все още е в чекмеджето на бюрото. А “ReCardio”, купен с леката ръка на плахата медицинска сестра, стои на видно място. Като спомен за голямата ми победа над хипертонията.

Скъпи мои читатели! Ако сред Вас има такива, които все още се борят с хипертонията, възползвайте се от моя начин за лечение на тази болест. Кой знае, може би също ще Ви помогне? Желая Ви късмет, скъпи мои, и нека Бог здраве да Ви дава!

rekardio cena